Γνωρίστε μας

Χρυσάνθη Σταματίου

Χρυσάνθη Σταματίου

Manual therapist Kaltenborn-Evjenth, Mulligan χειροπρακτική & Dry Needling

Η Σταματίου Χρυσάνθη είναι πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ φυσικοθεραπείας είναι ειδικευμένη στο Manual therapist Kaltenborn- Evjenth, Mulligan χειροπρακτική και Dry Needling ο οποίες έχουν πολλά πλεονεκτήματα και στο χρόνο αποκατάστασης και στη ποιότητα της. Το φυσικοθεραπευτήριο ασχολείται αποκλειστικά με την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων, καθώς καλύπτει τις ανάγκες πολλών επαγγελματικών αθλητικών ομάδων όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και βόλεϊ.

Το φυσικοθεραπευτήριο καλύπτει τον ασθενή σε επίπεδα φυσικοθεραπείας και λειτουργικής άσκησης. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών κάνουν τον χώρο κατάλληλο για να την εφαρμογή της ποιο σύγχρονης αποκατάστασης, εξατομικευμένα στον κάθε ασθενή. Στόχος, όχι μόνο η θεραπεία του αλλά και η μύηση του σε έναν πιο ενδεδειγμένο τρόπο ζωής με γνώμονα την άσκηση και το ευ ζην.

Σοφία Παρασκευοπούλου

Σοφία Παρασκευοπούλου
Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας

Πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Η επιμόρφωση της δεν σταματάει όμως εδώ, καθώς συνεχίζει παρακολουθώντας συνεχώς σεμινάρια και ημερίδες.

Μία από τις εξειδικευσεις της είναι η μέθοδος McKenzie (Μηχανική διάγνωση και θεραπεία) η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα για την βέλτιστη αποκατάσταση.

Πάρης Δημητρίου

Πάρης Δημητρίου
Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας

Παρακολουθεί συνεχώς νέα σεμινάρια για την συνεχή εξέλιξη του. Από αυτά δεν θα έλειπαν το Mulligan concept(κινητοποιήση με κίνηση), η μυοπεριτονιακή μάλαξη, καθώς και το πλέον σύγχρονο σεμινάριο Clinical Pilates, το οποίο εφαρμόζεται καθαρά απο πιστοποιημένους φυσικοθεραπευτές και έχει ως στόχο την βελτίωση της στάσης σώματος, την ενδυνάμωση του κορμού, την ισορροπία και την σωστή αναπνοή.